MÄRKÄMAALAUS

Märkämaalaus mahdollistaa monenlaisten tuotteiden käsittelyn aina pienestä mopon rungosta suuriin, yli 30 m pitkiin rumpuihin. Tuo maalattava kappaleesi meille, valmistelemme sen maalausta varten ja viimeistelemme huolellisella maalauksella. Valittavanasi on lukemattomia värivaihtoehtoja käyttökohteen mukaan. Käytämme työssämme aina laadukkaita maaleja tunnetuilta toimittajilta, sekä kullekin tuotteelle sopivaa maalausmenetelmää, joka takaa kestävän ja siistin lopputuloksen.

Maalitoimittajamme:

Teknos
Tikkurila
Nor-Maali

HIEKKAPUHALLUS JA PULVERIMAALAUS

Tuote voidaan käsitellä myös hiekkapuhaltamalla, jota varten meillä on hiekkapuhalluslaitteisto pienille ja tarkkuutta vaativille puhalluksille, sekä suuri laitteisto paljon puhallusta vaativille kappaleille. Käytämme hiekkapuhalluksissa perinteistä ja ympäristöystävällistä luonnonhiekkaa. Mikäli märkämaalaus ei sovellu käsiteltävälle tuotteelle, voimme toimittaa sen yhteistyökumppanillemme pulverimaalaukseen. 

YHTEISTYÖSSÄ KANSSAMME:

Merkittäviä yhteistyökumppaneitamme ovat Ruukki Construction sekä Oy ViaCon Ab, joille maalaamme teräsprofiileja sekä tierumpuja. Palvelemme myös yksityisiä metalliosien maalaustöissä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous